Group 5 Shape Copy 6 Fill 1 Page 1 Group 11 Group 10 Group 2 Ekstern lenke Group 13 Combined Shape Group 12 Group 15 Group 15 Underside-Mal-2---liste Ekstern lenke Ekstern lenke Group 5 Group 4 Group Copy Page 1 Group 14 Copy 21 Shape Page 1 Lenke pil Fill 1 Group 4 MidtreGauldal_cmyk Group 2 > Page 1 Group 11 Group 9 Group 3 Group 3 Group 2 Group 10 Group 2 Shape Page 1 Group 2

Pizza og litt ekstra honnør til superbrukerne

Superbrukerne fikk sin fortjente dose med skryt og pizza, etter stor og viktig innsats med Helseplattformen de siste ukene og månedene.

Nyhet Publisert av Marthe Eid , 08.05.24

Bilde fra samlingen som ble holdt i Aktiviteten på helsesenteret.
Samlingen ble holdt på Aktiviteten.

- Vi ønsker å gjøre litt stas på dere superbrukere. Gratulerer med nytt journalsystem og med en god start. Jobben som er gjort i forkant, under oppstarten og nå den første tida er formidabel, innledet kommunalsjef Grethe Ellerås.

Superbrukerne er ansatte som har fått ekstra opplæring i systemet, og skal være til støtte og hjelpe sine kolleger.

Samarbeid og mestringsfølelse

Det var god stemning rundt bordet, og mange fortalte om små opp- og nedturer. Men de forteller om positive og fornøyde ansatte:

- Det er artig å se ansatte som samarbeider så godt.

- Og den mestringsfølelsen mange har vist når de får det til.

- Det er viktig å ufarliggjøre det. Vi får til å rette opp ting, dersom noe blir tastet inn feil. Dette går bra!

- Og vi lærer mye gjennom de små feilene vi gjør, når vi retter opp ting.

Bilde fra samlingen

Skryt fra Helseplattformen

Helseplattformen har bistått oss, og representanter derfra delte ut godord:

- Her er det så mye flinke folk. De er oppriktig interesserte og nysgjerrige. Jeg har storkosa meg når jeg har vært her. Dere har gjort en kjempebra jobb, og er allerede i gang med å reflektere rundt hvordan dere skal gjøre dette videre og hente ut gevinster. Da er dere godt i rute, Marte Erikesen Hammer i Helseplattformen.

Bilde fra samlingen

God oppstart

27. april tok vi i bruk Helseplattformen, og oppstarten har gått bra. Det er meldt inn lite feil og mangler til Helseplattformen fra Midtre Gauldal.

- Det forteller oss at ansatte gjør en solid jobb. Vi greier å løse de fleste utfordringene selv, og jobben superbrukerne har gjort for å støtte og bistå kollegene er veldig bra. Det blir viktig at alle får gode opplevelser med det nye systemet de første ukene, sier Ellerås, som også trekker fram det at avdelingslederne er så tett på som en suksessfaktor.

Hun berømmer også Espen Moe, som er vår lokale innføringsleder, og har ledet det store prosjektet.