Group 5 Shape Copy 6 Fill 1 Page 1 Group 11 Group 10 Group 2 Ekstern lenke Group 13 Combined Shape Group 12 Group 15 Group 15 Underside-Mal-2---liste Ekstern lenke Ekstern lenke Group 5 Group 4 Group Copy Page 1 Group 14 Copy 21 Shape Page 1 Lenke pil Fill 1 Group 4 MidtreGauldal_cmyk Group 2 > Page 1 Group 11 Group 9 Group 3 Group 3 Group 2 Group 10 Group 2 Shape Page 1 Group 2

Kulturskolen i Midtre Gauldal skal gi barn og ungdom muligheter til å utvikle sine kunstneriske og kreative evner etter egne forutsetninger.
Dette er et tilbud for barn i barnehager, grunnskolen og videregående skole. Men vi har også muligheter for voksne.

Kulturskolen følger grunnskolens skolerute i størst mulig grad, bortsett fra første undervisningsuke og siste del av skoleåret. Undervisningen starter i uke 34, 2022.

Kontakt

Mitch Mulders
rektor
mitmu@mgk.no

Kulturskolens innhold

Bli med i Kor - Helt gratis Høst 2022 - Vår 2023!

Høsten 2022 starter kor i kulturskolen! Fra 3. trinn og oppover. Kormiljøet i Midtre Gauldal er stort, nå kan du synge i kor i kulturskolen.

Vi synger sanger i ulike genre: pop, klassisk, vise, m.m.,
I korsang fokuserer vi på stemme- og tonedannelse, og øver på å holde konsentrasjonen - med lek og bevegelse.

Høres dette spennende ut? Meld deg på i dag! Pris: Gratis første år (høst 2022 - vår 2023)

Lærere: Suzan Erens og Line Tandberg

Søke om plass og priser

Her kan du søke om plass i kulturskolen

Betalingssatser for Kulturskolen i Midtre Gauldal kommune 2023

Bruk Speedadmin til innmelding/utmelding/re-registrering

Re-registrering
Alle elever må, for å beholde elevplassen neste skoleår, re-registrere seg innen 17.mai 2022. Dette er en bekreftelse på om man ønsker å beholde plassen i kulturskolen. Elever som ikke ønsker å fortsette etter sommeren skal ikke fornye elevplassen. Etter fristen betrakter vi eleven som utmeldt. Logg inn her med eksisterende bruker. Innmelding: Søknadsfrist 15.juni
Utmelding 1.juni og 1.desember.

Dersom dere har problemer med innlogging/ re-registrering kontakt Mitch Mulders, mitmu@mgk.no  72403097

Hvem er vi?

Lærere
"JED"

Jan Erling Dahl

Underviser primært på akustisk-gitar, el-gitar og el-bass. Ellers som bandcoach, musikk i barnehagen og barneskolen.

Jan Erling spiller i et jazz-orkester (Jazzmazzørene) som har fokus på 20/30-talls tradjazz. Han dyrker forskjellige stilarter og ønsker å formidle ulike musikksjangre for sine elever, spesielt viderekomne elever.

"IngridØ"

Ingrid Øien

Ingrid Øien (født 1978) underviser på alle typer messingblås rundt omkring i hele kommunen. Bosatt på Lundamo i Melhus Kommune. I tillegg til å jobbe i Kulturskolen jobber hun aktivt innen det frivillige kulturlivet, og dirigerer og instruerer skolekorps og voksenkorps rundt omkring i Trøndelag. Er også freelance trompetist, og vikarierer i Luftforsvarets Musikkorps og Trondheim Symfoniorkester.

Youtube: 

https://youtu.be/Y9pfJL56s-k og denne: https://youtu.be/I9kyFqJHQlw

Ingrid sin Spotify spilleliste.

knut

Knut Haseth

Knut Haseth kommer fra Trondheim. Har sin utdannelse fra Trøndelag Musikkonservatorium med trekkspill som hovedinstrument. Underviser ved Midtre Gauldal og Melhus kulturskoler i trekkspill, piano, i tillegg noe musikkundervisning i grunnskole. 

Har vært aktiv som utøver i diverse sammenhenger og arrangert musikk for forskjellige besetninger blant annet i kulturskole og teatersammenheng. 

Er dirigent for Trondheim Accordion Club og har gitt ut Cd med Random Boost Unit. 

Vil at elevene skal oppleve mestring i forskjellige musikksjangre. 

Suzan

 

Suzan Erens

 

Suzan studerte klassisk sang på musikkhøgskole i Maastricht, Nederland.

Hun fikk sin første jobb hos 'Opera Zuid'. Det ble det 3 år med turné i forskjellige opera produksjoner. Fra 1999 ble hun ansatt hos André Rieu Productions og turnerte 10 år som solist med selskapet. De besøkte over 130 forskjellige steder i året. Hun fikk mye erfaring på scenen og utviklet stemmen sin i forskjellige musikkstiler, samt film/DVD innspillinger og TV opptreden/fremvisning.

Siden 2009 bor hun i Norge og jobbet som kordirigent, korpsdirigent, musikklærer på kulturskoler, Videgående skole, folkehøgskole og barnehager.

Her på Midtre Gauldal kulturskole finner du hun som lærer til: Sang, Sangteater, Kunst og Håndverk: ARTig!, MoroMedMusikk, musikkbarnehage, barne- og ungdomskor og "De Glade Trubadurer".

 

Youtube:

Don't cry for me Argentina, live at Radio City New York

Sound Of Music at Hofburg Palace in Vienna, Austria

I Belong To Me at the Schonbrunn Palace Vienna, Austria

Line

 

Line Tandberg

Line Tandberg (f.1993) er kulturskolelærer i Midtre Gauldal Kulturskole. Hun underviser i drama, kor og piano. Ellers er Line bosatt i Trondheim som dirigent, organist og student (master i sang). Hun vokste opp på Nøtterøy i kulturskolen og Nøtterøy Korskole - med bl.a. sang, kor, musikal, piano, og orgel. Line elsker formidling av alt kreativt uttrykk, både på scenen og gjennom undervisning!

 

Ingvild Kjæstad

Treblåslærer, dirigent aspiranter Soknedal og Støren skolekorps

Ingrid almås

 

Ingrid Almås

Ingrid Almås har de siste 25 år vært ansatt som rådgiver/prosjektleder i Norsk kulturskoleråd.

Ansvarsområder har vært å iverksette og gjennomføre ulike utviklingsprosjekt – prosjekt med stort fokus på kulturskolen som ressurssenter og samarbeidspart med grunnskolen og det frivillige kulturlivet i kommunen.

Ingrid Almås har også arbeidet som kursholder i mange år for lærere fra både kulturskoler, grunnskoler og barnehager, spesielt gjennom Kor Arti’-konseptet. Hun har også fått muligheten til å høre mange dyktige unge utøvere i Ungdommens musikkmesterskap og Drømmestipendet gjennom flere år, gjennom roller som jurysekretær og fagjurymedlem. Hun har de siste årene hatt ansvar for ulike samarbeidsprosjekt mellom Kulturskolerådet og næringsaktører som bl.a. Nordea og Norsk Tipping med utgangspunkt i kulturelt entreprenørskap.

Almås har dessuten allsidig erfaring som musikklærer og kordirigent, både fra kulturskole og grunnskole, spesielt i disiplinene sang/kor og klaver samt gjennom musikkfaget i grunnskolen, med framføringer og produksjoner av ulik størrelse og art.

Hun jobber fortsatt aktivt innen det frivillige kulturlivet, både som kordirigent, akkompagnatør og konsertarrangør. Hun er spesielt opptatt av musikkens effekt ift helse for alle mellom 1-100 år!

Stian

 

Stian Eismann

Underviser slagverk, slagverks-ensemble og KiDS (Kultur i Din Skole). 

Stian er en allsidig trommeslager, perkusjonist og komponist fra Sandefjord med en mastergrad i utøvende jazz ved NTNU. Stian er en kreativ musiker med erfaring fra mange ulike sjangere og stilarter.

 

Stian sin spotifyspilleliste

Spotify

"mitch"

Mitch Mulders

Rektor, kulturskolelærer

Mitch har sin utdanning fra musikkhøgskolen i Maastricht, Nederland (Hogeschool Zuyd).
Bachelorgrad som doserende musiker og en mastergrad som utøvende musiker, jazz gitar.
Han har arbeidet i mange skoleslag og undervist på konservatoriet, i kulturskole, folkehøgskole, grunnskole og barnehage. I tillegg har han spilt som freelance musiker i ulike band og turnert i mange år i Europa og USA. Samtidig har jobbet som komponist og producer i studio.

Mitch har vært rektor i kulturskolen siden november 2020.

Mitch sine spillelister på Spotify

Band

Improvised

Electronic