Group 5 Shape Copy 6 Fill 1 Page 1 Group 11 Group 10 Group 2 Ekstern lenke Group 13 Combined Shape Group 12 Group 15 Group 15 Underside-Mal-2---liste Ekstern lenke Ekstern lenke Group 5 Group 4 Group Copy Page 1 Group 14 Copy 21 Shape Page 1 Lenke pil Fill 1 Group 4 MidtreGauldal_cmyk Group 2 > Page 1 Group 11 Group 9 Group 3 Group 3 Group 2 Group 10 Group 2 Shape Page 1 Group 2
20 oktober

Bukkene Bruse på Badeland

De tre Bukkene Bruse skal som vanlig til seters for å gjøre seg fete, men på veien oppdager de et Badeland.

Victoria Productions AS presenterer -    Bukkene Bruse på Badeland

De tre Bukkene Bruse skal som vanlig til seters for å gjøre seg fete, men på veien oppdager de et Badeland. Hva er nå dette for noe rart? Kanskje det er noe morsomt og spennende? Dette må prøves.

Morsomt er det og det blir sannelig spennende også, for Trollet har blitt lei av å sitte under brua å vente. Og når det kommer Troll til Badeland, blir det både spennende og vått!

Eventyret om Bukkene Bruse på Badeland har, som seg hør og bør, vært en eventyrlig suksess i dukketeaterversjon. Men nå kommer en splitter ny produksjon av denne moderne klassikeren for barn til Kulturhuset.

 

NB! Fare for Troll...

 

Etter forestillingen kan alle som har lyst få møte Bukkene Bruse – og de som tør – Trollet!

Varighet ca. 45 minutter

 

Dramatisering – Tine Thomassen

Regi – Bjørn Sæter

Musikk – Marius Podolski

Scenografi – Per Olav Austdahl

Produsent – Victoria Productions AS

4 november

Ingrid Bjørnov - Steinway to Heaven

Høsten 2017 er pianistinnen Ingrid Bjørnov tilbake med ny soloforestilling.

Med støttestrømper, løsvipper og oppstemt flygel inviterer hun denne gang til klassisk himmelferd.

Bjørnovs femte.

Her er det bare å legge håret.

9 november

GaulaRock

Lokale ungdomsband opptrer, kom og se dine venner på scenen.

10 november

GauLan

GauLAN er for ungdommer med interesse for teknologi, data og spill!

Her vil alle få mulighet til å samles og treffe nye venner med samme interesse. På GauLAN vil det være turneringer i spill som Counter-Strike: Global Offensive, Black Ops 2 og Minecraft.

Måltider som er inkludert er: Frokost og middag på lørdag, frokost på søndag. 

Det er egne soveavdelinger for å slappe av og sove i.

Teknisk info blir lagt ut fortløpende på GauLAN’s Facebook-side.
Rusfritt arrangement

12 november

Apes&Babes

Apes&Babes er Norges råeste acapellaband!

Musikalsk plasserer vokalgruppa seg i grenselandet pop-folk-rock, og henter inspirasjon fra alle verdens hjørner. Lydbildet varierer fra rå klang og tunge drivende rytmer til fløyelsmyke harmonier i vakker samklang. En a cappella opplevelse du ikke må gå glipp av.

 

Apes&Babes er: Ingunn Sollie, Sigrun Hassel Pedersen, Ingrid Storlimo, Elin Valvatne, Martin Halsvik Lillealtern, Øyvind Dalen Sørbøl, Vidar Johansen og Tor Martin Antonsen.

16 november

Bærre Bjarne - Bjarne Brøndbo

Bjarne Brøndbo er en artist med et stort repertoar, noe han får vist til sitt fulle i Bærre Bjarne - et musikalsk stand-up show fylt med sang og verbale krumspring.

Det blir garantert mye allsang og latter når Bjarne tar for seg temaer som barn, oppvekst, turnélivet, sosiale medier, teknologiens utvikling fra 70 tallet samt det å være pop stjerne i Norge - Alt pakket inn i et musikalsk teppe med DDEs folkekjære låter som Vinsjan På Kaia, Konfirmasjonsdressen, Som splintra speil, Det fine vi hadd sammen og mange, mange flere. Vi lover deg en helstøpt aften med "bærre" Bjarne! 

Pressen skriver:  Gjennom halvannen time holdt Brøndbo et driv som publikum var helt med på. Det var småprat og musikk, fortellinger fra eget liv, barndom og ungdomstid, og selvfølgelig innslag fra D.D.E. Trampeklapp, allsang, latterkick og beundring for formidlingsevnen, kan stå som oppsummering av et heidundrendes møte med energibunten Bjarne Brøndbo. 

Vi gjør oppmerksom på at det kan bli lagt ut inntil seks ekstrarader foran amfiet.

26 november

Julefred - en førjulskonsert

Velkommen til Julefred - en førjulskonsert i Støren Kirke. 
Senk skuldrene, og finn førjulsstemingen sammen med oss. Lokale artister byr på egne tolkninger av sanger som de selv forbinder med julen. Vi ønsker velkommen fra kl 18.00 med salg av kaffe og kaker.

Denne kvelden får vi høre sanger fremført av Cecilie Laugsand Olsson, Johnny Wilmann, Rigmor Moen og Svein Ivar Skjevdal. Sangkoret Samhald tar også turen for å sette førjulsstemingen. 

Foruten disse, har vi et husband bestående av Erik Olaf Solberg, Morten Hølås og Øystein Garli Dragset, ledet av Ronny Kjøsen.
 

7 desember

Jul i Hauka

En variert og magisk julekonsert med Hauka Mannskor og Hauka Dekorum med flere aktører. Dette er julekonserten du bør få med deg i år!

8 desember

Jul i Hauka

En variert og magisk julekonsert med Hauka Mannskor og Hauka Dekorum med flere aktører. Dette er julekonserten du bør få med deg i år! 

13 desember

Tenorane og Steffen Horn - "Så ha ei god jul, då!"

For sjuende året på rad turnerer Tenorane og Steffen Horn med konsertforestillingen ”Så ha ei god jul, då!”

I år har forestillingen blitt ytterligere skjerpet, og det til tross for at fjorårets mottagelse var strålende over hele landet.

"Som de begeistret"..."Det var så vakkert at vi fikk tårer i øynene" skrev Namdalsavisa. ”Glitrende julekonsert. Mens  Halden Arbeiderblad karakteriserte forestillingen som ”elegant og stilfull”. ”

Ord som ”humørfylt” og ”mektig” gikk igjen i anmeldelsene.

Og her ligger kan hende nøkkelen til suksessen: Tenorane tar julens mektige budskap på alvor, men hele tiden med et glimt i øyet.

Og de står i trygt plantet i sentrum av en god tradisjon: Få fenomen har inspirert komponister og tekstforfattere i så sterk grad som julen. Ja, det er ikke  overdrevet å si at selve juletradisjonen først og fremst blir formidlet og holdt levende gjennom toner og ord. Hva hadde julen vært uten sangene som hører til

I spennet mellom ”Så går vi rundt om en enebær busk” og Bachs ”Juleoratorium”, fra middelalderhymner over Puccini til Prøysen og Presley, puster Tenorane sølvstøv over alle oss som sårt trenger en pause i en travel førjulstid, en pause for glede og fred, meditasjon og løssluppen, leken latter. Alt pakket inn i lekre musikalske arrangement. 

Tenorane er i ferd med å etablere seg som en av landets fremste sangtrioer.

 

Gruppen består av Henrik Hundsnes, Ola Marius Ryan og Aasmund Kaldestad med den eminente Steffen Horn på piano. ”Han som får tangentene til å smile”.

Nå kaster de seg altså, med høyt humør, over kjente og mindre kjente julesanger, i håp om å bidra til å strø musikalsk, glitrende glede over julefeiringen.

For til sjuende og sist er vel humor å ta gleda på alvor?

 

Hjertelig velkomne.

Personvern og informasjon om cookies