Group 5 Shape Copy 6 Fill 1 Page 1 Group 11 Group 10 Group 2 Ekstern lenke Group 13 Combined Shape Group 12 Group 15 Group 15 Underside-Mal-2---liste Ekstern lenke Ekstern lenke Group 5 Group 4 Group Copy Page 1 Group 14 Copy 21 Shape Page 1 Lenke pil Fill 1 Group 4 MidtreGauldal_cmyk Group 2 > Page 1 Group 11 Group 9 Group 3 Group 3 Group 2 Group 10 Group 2 Shape Page 1 Group 2
8 desember

Apes&Babes' jubileumsjul

Apes&Babes' jubileumsjul

- en julekonsert med musikalsk lekenhet og vokale krumspring

I anledning sitt eget 20-års-jubileum inviterer vokalgruppa Apes&Babes igjen til førjulskonsert i Støren Kulturhus. Vi serverer kjente og kjære juleslagere og andre a cappella krumspring til store og små. Energisk og sprudlende vokalmusikk pakkes inn i julepapir «fra alle oss til alle dere».  

I juleshowet anno 2019 blir det, tradisjonen tro, drivende rytmer, rå klang, fløyelsmyk lyd og vakre harmonier, framført av åtte stemmer. Publikum kan forvente seg en variert og velklingende julekonsert. Repertoaret spenner vidt, men fellesnevneren er jul: Disneyjul og norske juleklassikere, norske og unorske folketoner, tradisjonelle britiske og amerikanske julestandardlåter. Kort sagt alt du trenger for å finne julestemningen! Konserten passer for hele familien.  

Apes&Babes er en opplevelse av samspill, sceneutstråling og scenebeherskelse. Fokuset er å utfordre de vokale så vel som de musikalske grensene, og arrangementene utarbeides gjennom eksperimentering, lek og utforsking av stemmens mangfoldighet. Dette har gitt Apes&Babes et særegent vokalt uttrykk, der ingrediensene energi og humor spiller en helt sentral rolle. I år er Apes&Babes 20 år, og feirer dette blant annet med ny julekonsertturné. 

Apes&Babes er: Martin Halsvik Lillealtern, Ingrid Storlimo, Vidar Johansen, Ingunn Sollie, Sigrun Hassel Pedersen, Tor Martin Antonsen, Elin Valvatne og Øyvind Dalen Sørbøl  

www.apesbabes.com

10 desember

Formiddagstreff

Go´biter denne formiddagen:

  • Sittedans
  • Underholdning og allsang av Arne Ree og May Rose
  • Historielesning av Stein Sundseth
  • Sosialt samvær med gamle og nye venner
  • Åresalg, 10 kr per åre, ta gjerne med en liten gevinst for å øke spenningen.
  • Kaffe og vaffel, 20 kr per pers

Har du behov for skyss ta kontakt med frivilligsentralen, tlf 72 40 36 36 / 412 11 427

ALLE ER VELKOMMEN TIL ET HYGGELIG SAMVÆR PÅ AKTIVITETEN!

12 desember

Langåpent Lysgården verksted

Torsdag 12. Desember har vi åpen dag på Lysgården Verksted
Fra klokken 09.00-18.00

I butikken finner du mange flotte julegaver
Vi har varer i tekstil, keramikk & tre
Det vil også bli vaffel, gløgg, kaffe- og loddsalg

Vi holder til i bygget 5 i Engan
Velkommen

Tidspunkt
09:00-18:00

20 desember

Vi synger julen inn i Singsås kirke

Aktører:
Singsås damekor
Rognes songlag
Haltdalen mannskor
Singsås skolekorps
barnekoret Baluba
Polkagrisan
Solveig Engen
Oda Berg

 

Velkommen!

24 desember

Jul i fellesskap 2019

Til deg som ønsker å feire julaften sammen med flere:

Vi inviterer herved til en trivelig julefeiring i Lysgårdens midlertidige lokaler i Engan på Støren.

Fra kl. 14.00 til ca. kl. 17.00.

Det serveres tradisjonell norsk julemat:

Ribbe med tilbehør, dessert, kaffe og kaker.

Vi har også alternativ julemat ved behov. Gi beskjed ved påmelding.

Vi kan være behjelpelig med skyss for de som trenger det.

PÅMELDING INNEN FREDAG 20. DESEMBER til tlf: 976 88316 eller 412 11427

Arrangementet er gjort mulig ved hjelp av: 
Mental Helse, Midtre Gauldal Frivilligsentral, Støren Pensjonistforening og Lysgården 

8 februar

Ørjan Burøe - Store gutter gråter ikke

Det sies at store gutter ikke gråter. Hvorfor ikke, egentlig?

Ørjan Burøe  påstår i alle fall at han ikke finnes noe redd for å vise følelser. Han kan fint dele det som skjer inni seg med Gud og hvermann. Det må rett og slett til, mener han, for da får vi en bedre verden - gjør vi ikke? Og så får vi masse stoff vi kan lage humor-show av. Heldigvis så er det lov å snakke om følelser i våre dager, snakke om det indre livet og ikke bare alt maset rundt oss. De fleste oppegående mennesker vet godt at det kan gå riktig galt med folk som ikke evner å uttrykke hva de føler. Så hva er det vi venter på? Store gutter gråter ikke. Joda, det gjør de, men de trenger bare en skulder å gråte på. Kanskje det kan være skulderen til Ørjan? For i kveld i det minste.

I tre år har Ørjan Burøe reist med showet «Fordommer» og spilt nesten 200 forestillinger. Med «Store Gutter Gråter Ikke» lager Burøe nok en gang en morsom og personlig forestilling med tette punchlines. Vi håper at du ler og koser deg, og kanskje til og med gråter en liten skvett - om du tør.

Regi/tekst: Ørjan Liavåg Musikk/tekst: Bjarte Jørgensen

13 februar

Lek for livet

En feelgood-forestilling om ting vi ikke orker å tenke på.

Lek for livet

I selskap med klovnen slapper vi av og senker skuldrene. De overdimensjonerte hattene og bartene har gitt The Flying Seagull Project innpass til flyktningleire som ellers er utilgjengelige for allmenheten. De fargerike klærne og den ukuelige energien står i grell kontrast til forholdene som møter dem innenfor gjerdene.

«Lek for livet» er historien om The Flying Seagull Project, en gruppe klovner, akrobater og musikere, som reiser verden rundt for å spre kjærlighet, lys og latter. Det er også historien om Bendik, en 30-åring fra Stjørdal, som reiser verden rundt som klovn. Hva motiverer han? Hva gjør det med han å stå ansikt til ansikt med traumatiserte barn?  Men dette er også historien om hva det gir å inspirere mennesker som har risikert livet for å overleve.  

I 9 år har The Flying Seagull Project gått inn i flyktningleire, lagt et tau i ring og begynt å klovne. Heftig. Dag etter dag, på samme sted, helt til barn som har vært stumme i måneder og tenåringer med ansiktstrekkene til en trettiåring starter å le, snakke, leke og synge. Nå kommer gruppen til Trøndelag og inviterer publikum til å ta del i leken og latteren, men også de menneskelige kostnadene med det hele.

Forestillingen består av to deler: Første del er en fysisk opplevelse hvor publikum tar del i leken og energien. Andre del er viet de personlige fortellingene og opplevelsene av å være tilknyttet The Flying Seagull Project. Det blir lek, klovning og akrobatikk. Og det dypeste alvor.

Forestillingen er produsert av Turnéteatret i Trøndelag i samarbeid med Teater Ibsen.

The Flying Seagull Project er finansiert av donasjoner og 20 kroner fra hver kjøpte billett går direkte til The Flying Seagull Project. 

9 mars

Vamp

Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen.

Som været på vestlandet er de fulle av kontraster, fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. Gjennom 28 år har de spilt inn 15 album og høstet mye heder og ære. De har solgt over 1 million plater og bl.a. mottatt 5 Spellemannpriser og Prøysenprisen. 
Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de øser av på konsertene sine.

Vamp består av:

Øyvind Staveland: fele, fløyter, vokal, bratsj, trekkspill

Jan Toft: vokal, gitar

Odin Staveland: trommer, vokal, piano, perkusjon, trekkspill

Stian Tønnesen: Gitarer, mandolin, tenorbanjo, kor

Kjetil Dalland: bass, kor

Lars-Erik Støle: orgel , trekkspill kor