Group 5 Shape Copy 6 Fill 1 Page 1 Group 11 Group 10 Group 2 Ekstern lenke Group 13 Combined Shape Group 12 Group 15 Group 15 Underside-Mal-2---liste Ekstern lenke Ekstern lenke Group 5 Group 4 Group Copy Page 1 Group 14 Copy 21 Shape Page 1 Lenke pil Fill 1 Group 4 MidtreGauldal_cmyk Group 2 > Page 1 Group 11 Group 9 Group 3 Group 3 Group 2 Group 10 Group 2 Shape Page 1 Group 2
15 november

Fredag!

Ta turen til et hyggelig lag på Støren Kulturhus

Her kan du ta turen og nyte kvelden med venner, naboer, kolleger osv. 

Vi ordner med drikke, bakgrunnsmusikk og diverse spill.

Du kan med andre ord slappe av og nyte kvelden på Støren Kulturhus.

21 november

Pippi feirer jul

Knallsuksessen fra Chat Noir i Oslo legger ut på en etterlengtet Norgesturnè!

Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusemynte Efraimsdatter Langstrømpe, eller ganske enkelt Pippi, er i full gang med juleforberedelsene. Men skal hun feire julen alene? Fru Prysselius vil ha Pippi på barnehjemmet i julen. Men Pippi vil ikke på noe barnehjem. Hun føler seg slett ikke ensom. Hun har jo både Herr Nilsson, apen sin, og Lille Gubben, hesten, og sannelig har det ikke flyttet inn en ny liten venn i veggen hennes. Dessuten kommer det sikkert noen på besøk. Blom og Dunder-Karlsson vil nok prøve å stjele litt julepenger og det er alltid morsomt å leke med politikonstablene Kling og Klang. Tommy og Annika må jo feire julen hjemme, men de vil gjerne være sammen med Pippi også. Kanskje de har en plan?

En ting er sikkert: Det skjer både morsomme, spennende og litt rare ting når Pippi feirer jul 

Regi: Bjørn Sæter

Scenografi: Per Olav Austdahl

Kostymer: Marianne Forsberg

Musikalsk arr: Arve Furset/Marius Podolski

Produsent: Victoria Productions AS

24 november

Klokkene kaller

Singsås damekor m/orkester ønsker å bringe litt ro og hjertevarme i ei ellers så travel førjulstid. 
Orkesteret består av Tore Reppe, Celios Barros, Erik Roll og Håvard Dahl.
Velkommen til en stemningsfull førjulskonsert i Singsås kirke.

Pris kr 300,- 
Barn under 12 år kr 100,-
Billetter selges ved Coop Bjørgen og Coop Singsås. Det selges også ved dørene.

Enkel servering fra kl 18.30

 

24 november

Julefred - en førjulskonsert

Velkommen til Julefred - en førjulskonsert i Støren Kirke.

Senk skuldrene, og finn førjulsstemingen sammen med oss. Lokale artister byr på egne tolkninger av sanger som de selv forbinder med julen. Vi ønsker velkommen fra kl 18.00 med salg av kaffe.

Kveldens solister;
- Rigmor Moen
- Per Forsetlund
- Linn Elise Solberg Rognes
- Eivind Bjerksetmyr

I tillegg til disse så vil også Hauka Mannskor være med oss denne kvelden.

Konserten i fjor ble meget godt besøkt, og det var få billetter igjen - så her kan det lønne seg å være tidlig ute.

Pris: 320 inkl. gebyr på Hoopla, 300 inkl gebyr ved inngangen.

29 november

Hemat te Jul

Jula er høytiden for å pleie forholdet til familie og venner. Mange kommer hjem til sine slektninger og tilbringer tiden sammen med sine kjære.

Da vanker det god mat og drikke og gaver. For å få på den gode julestemningen er sang og musikk viktig. Når vi hører de kjente og kjære tonene vi har hørt så mange ganger før kommer vi i den gode julestemningen.

Det er denne stemningen vi vil prøve å skape gjennom forestillingen "Hemat te Jul"

Soknedal storband, Hauka Dekorum og trioen Anita, Arnstein og Cecilie som tidligere har arrangert Carpe Diem er aktørene som står på scenen.

Forestillingen spenner vidt. Blues, swing, pop og de mer tradisjonelle juletonene.

I år er det artister fra lokalmiljøet, senere er tanken å invitere personer som har vært borte fra kommunen gjennom arbeid eller utdanning. Derfor "Hemat te Jul"

1 desember

DET HEV EI ROSA SPRUNGA

Hauka Mannskor og Rennebu Mannskor inviterer igjen til sine førjulskonserter, med korsang og solister.
Første konsert er i Soknedal Kirke, søndag 1. desember klokken 20:00.
Deretter følger Berkåk Kirke, 3. desember og Meldal Kirke, 4. desember.

Se våre sider på Facebook for mer informasjon. https://www.facebook.com/HaukaMannskor/

Billetter kjøpes ved inngangen

4 desember

Julegryta

Julegryta er årets førjulskonsert med elever fra Kulturskolen i Midtre Gauldal

Her vil du få oppleve musikk som hører julen til, i tradisjonell og ny innpakning. Dere får blant annet høre Drama-elever med små julehistorier, alle våre Danse-elever, og mange andre av kulturskolens elever som spiller og synger i ensembler som er satt sammen for anledningen. Gratis gløgg og pepperkaker i pausen!

8 desember

Apes&Babes' jubileumsjul

Apes&Babes' jubileumsjul

- en julekonsert med musikalsk lekenhet og vokale krumspring

I anledning sitt eget 20-års-jubileum inviterer vokalgruppa Apes&Babes igjen til førjulskonsert i Støren Kulturhus. Vi serverer kjente og kjære juleslagere og andre a cappella krumspring til store og små. Energisk og sprudlende vokalmusikk pakkes inn i julepapir «fra alle oss til alle dere».  

I juleshowet anno 2019 blir det, tradisjonen tro, drivende rytmer, rå klang, fløyelsmyk lyd og vakre harmonier, framført av åtte stemmer. Publikum kan forvente seg en variert og velklingende julekonsert. Repertoaret spenner vidt, men fellesnevneren er jul: Disneyjul og norske juleklassikere, norske og unorske folketoner, tradisjonelle britiske og amerikanske julestandardlåter. Kort sagt alt du trenger for å finne julestemningen! Konserten passer for hele familien.  

Apes&Babes er en opplevelse av samspill, sceneutstråling og scenebeherskelse. Fokuset er å utfordre de vokale så vel som de musikalske grensene, og arrangementene utarbeides gjennom eksperimentering, lek og utforsking av stemmens mangfoldighet. Dette har gitt Apes&Babes et særegent vokalt uttrykk, der ingrediensene energi og humor spiller en helt sentral rolle. I år er Apes&Babes 20 år, og feirer dette blant annet med ny julekonsertturné. 

Apes&Babes er: Martin Halsvik Lillealtern, Ingrid Storlimo, Vidar Johansen, Ingunn Sollie, Sigrun Hassel Pedersen, Tor Martin Antonsen, Elin Valvatne og Øyvind Dalen Sørbøl  

www.apesbabes.com

8 februar

Ørjan Burøe - Store gutter gråter ikke

Det sies at store gutter ikke gråter. Hvorfor ikke, egentlig?

Ørjan Burøe  påstår i alle fall at han ikke finnes noe redd for å vise følelser. Han kan fint dele det som skjer inni seg med Gud og hvermann. Det må rett og slett til, mener han, for da får vi en bedre verden - gjør vi ikke? Og så får vi masse stoff vi kan lage humor-show av. Heldigvis så er det lov å snakke om følelser i våre dager, snakke om det indre livet og ikke bare alt maset rundt oss. De fleste oppegående mennesker vet godt at det kan gå riktig galt med folk som ikke evner å uttrykke hva de føler. Så hva er det vi venter på? Store gutter gråter ikke. Joda, det gjør de, men de trenger bare en skulder å gråte på. Kanskje det kan være skulderen til Ørjan? For i kveld i det minste.

I tre år har Ørjan Burøe reist med showet «Fordommer» og spilt nesten 200 forestillinger. Med «Store Gutter Gråter Ikke» lager Burøe nok en gang en morsom og personlig forestilling med tette punchlines. Vi håper at du ler og koser deg, og kanskje til og med gråter en liten skvett - om du tør.

Regi/tekst: Ørjan Liavåg Musikk/tekst: Bjarte Jørgensen

13 februar

Lek for livet

En feelgood-forestilling om ting vi ikke orker å tenke på.

Lek for livet

I selskap med klovnen slapper vi av og senker skuldrene. De overdimensjonerte hattene og bartene har gitt The Flying Seagull Project innpass til flyktningleire som ellers er utilgjengelige for allmenheten. De fargerike klærne og den ukuelige energien står i grell kontrast til forholdene som møter dem innenfor gjerdene.

«Lek for livet» er historien om The Flying Seagull Project, en gruppe klovner, akrobater og musikere, som reiser verden rundt for å spre kjærlighet, lys og latter. Det er også historien om Bendik, en 30-åring fra Stjørdal, som reiser verden rundt som klovn. Hva motiverer han? Hva gjør det med han å stå ansikt til ansikt med traumatiserte barn?  Men dette er også historien om hva det gir å inspirere mennesker som har risikert livet for å overleve.  

I 9 år har The Flying Seagull Project gått inn i flyktningleire, lagt et tau i ring og begynt å klovne. Heftig. Dag etter dag, på samme sted, helt til barn som har vært stumme i måneder og tenåringer med ansiktstrekkene til en trettiåring starter å le, snakke, leke og synge. Nå kommer gruppen til Trøndelag og inviterer publikum til å ta del i leken og latteren, men også de menneskelige kostnadene med det hele.

Forestillingen består av to deler: Første del er en fysisk opplevelse hvor publikum tar del i leken og energien. Andre del er viet de personlige fortellingene og opplevelsene av å være tilknyttet The Flying Seagull Project. Det blir lek, klovning og akrobatikk. Og det dypeste alvor.

Forestillingen er produsert av Turnéteatret i Trøndelag i samarbeid med Teater Ibsen.

The Flying Seagull Project er finansiert av donasjoner og 20 kroner fra hver kjøpte billett går direkte til The Flying Seagull Project. 

9 mars

Vamp

Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen.

Som været på vestlandet er de fulle av kontraster, fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. Gjennom 28 år har de spilt inn 15 album og høstet mye heder og ære. De har solgt over 1 million plater og bl.a. mottatt 5 Spellemannpriser og Prøysenprisen. 
Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de øser av på konsertene sine.

Vamp består av:

Øyvind Staveland: fele, fløyter, vokal, bratsj, trekkspill

Jan Toft: vokal, gitar

Odin Staveland: trommer, vokal, piano, perkusjon, trekkspill

Stian Tønnesen: Gitarer, mandolin, tenorbanjo, kor

Kjetil Dalland: bass, kor

Lars-Erik Støle: orgel , trekkspill kor