Group 5 Shape Copy 6 Fill 1 Page 1 Group 11 Group 10 Group 2 Ekstern lenke Group 13 Combined Shape Group 12 Group 15 Group 15 Underside-Mal-2---liste Ekstern lenke Ekstern lenke Group 5 Group 4 Group Copy Page 1 Group 14 Copy 21 Shape Page 1 Lenke pil Fill 1 Group 4 MidtreGauldal_cmyk Group 2 > Page 1 Group 11 Group 9 Group 3 Group 3 Group 2 Group 10 Group 2 Shape Page 1 Group 2
28 september

Knutsen og Ludvigsen - Turneteateret i Trøndelag

Et ellevilt univers! Knutsen og Ludvigsen er to fyrer som bor i en tunell. De har en grevling i taket.

De synger og spiller og er uenige om det meste, men når verden er skummel og tøff, står de side om side.

Alt er som det pleier for de to trubadurene, inntil en konduktør plutselig dukker opp, inne i deres tunnel!

Forestillingen om Knutsen og Ludvigsens elleville univers har alt man kan ønske seg; fengende musikk, sitrende spenning, tull og tøys, dypt alvor og uforklarlige hendelser. 

Dette er en av de sjeldne forestillingene absolutt hele familien kan oppleve sammen og føle seg like truffet av. 

Det er morsomt, gjenkjennelig, rart og fylt av sanger som vi elsker å synge.

Forestillingen handler også om det lille menneskets kamp mot myndighetene, om å overvinne frykt og tørre å stå opp mot noe som er større enn deg selv.

Knutsen og Ludvigsen er elsket av flere generasjoner, og de yngste har blitt kjent med dem gjennom animasjonsfilmen fra 2015. 

Når Turnéteatret i Trøndelag gir seg i kast med Knutsen og Ludvigsen, tar vi dem tilbake dit det hele startet for over 40 år siden; på scenen. 

18 oktober

Dag Ingebrigtsen og Torstein Flakne: Fra gutterom til rockestjerner på 1-2-3!

Et godt stykke norsk rockhistorie med Dag Ingebrigtsen og Torstein Flakne

I 1980 ble The Kids kjent over natta med monsterhiten «Hun er forelska i lærer’n».  En times drodling mellom Dag Ingebrigtsen og Torstein Flakne på gutterommet i Trondheim førte til 15 uker på VG-lista og starten på to karrierer som er smekkfulle av hits gjennom bl.a The Kids, TNT og Stage Dolls.

 

Nå gir Dag og Torstein publikum et innblikk i sine musikalske reiser, med både opp- og nedturer, og ikke minst et gjenhør med alle hittlåtene som: Alt for Norge, Seven Seas, Love don´t bother me, Forelska i lærer´n og Vil du værra med mæ hjem.

23 oktober

Kom i gang-kurs

Kommunepsykolog Trude Østensen og Psykisk helse og rus inviterer innbyggere i Midtre Gauldal kommune til Kom i gang-kurs om psykisk helse.

Dette er et tilbud til personer i Midtre Gauldal over 18 år med milde til moderate psykiske helseplager som for eksempel angst, nedstemthet, søvnvansker og lav selvfølelse. Vi tilbyr ikke individuelle konsultasjoner. Det behøves ingen påmelding og tilbudet er gratis.

Kurset er et prosjekt som går over tre måneder. Det starter opp med fire samlinger med ulike temaer; nedstemthet og negative tanker, angst og bekymring, søvn og grensesetting. Samlingene er uavhengige av hverandre og det spiller ingen rolle hvilket man deltar på. Kurset startes på nytt etter fire uker og avsluttes i uke 50 i desember 2019. Det vil bli gitt muligheten for skriftlig tilbakemelding etter hvert kurs. Dette er helt frivillig og anonymt. Tilbakemeldingen er et ledd i kvalitetsutvikling av våre tjenester.

Kursdatoer:
23. oktober: Nedstemthet og negative tanker
30. oktober: Angst og bekymring
6. november: Søvn
13. november: Grensesetting

20. november: Nedstemthet og negative tanker
27. november: Angst og bekymring
4. desember: Søvn
11. desember: Grensesetting

25 oktober

Show og pub med StjerneRamp og Perry&Persa

StjerneRamp sørger for en god latter med sitt nye show «Bærekraftig humor».
StjerneRamp består av Karsten Skarphol, Geir Engen Hansen og Venche Kulbotten. De er kjent fra revy og musikkscener i Midt-Norge.

Perry&Persa sørger for dans og god stemning etter showet.

Pris:
Show og pub kr 400,-
Pub (etter showet) kr 200,-

Dørene åpner 19.00, showstart kl 20.00.

18 års aldersgrense!

2 november

Thomas Leikvoll - Unnskyld!

Standup show med Thomas Leikvoll UNNSKYLD!

«Unnskyld!» er Thomas Leikvolls andre helaftens standup-show. Etter publikumssuksessen «For gammel til å dø ung» skal nå alle synder på bordet i «Unnskyld!»

Kanskje verdens vanskeligste ord å si når det virkelig betyr noe. Men også et ord man i disse dager bruker for ofte, i en tid det blir stadig vanskeligere å stå for noe uten at noen føler seg krenket.

På sedvanlig vis bruker Leikvoll sitt eget liv, sine egne feil, mangler og tabber til å ta et oppgjør med seg selv, sine venner, partnere, elskere og fiender.

 

«Unnskyld!» blir nok et fantastisk morsomt, men nært og varmt show fra en folkelig komiker med meningers mot og et skarpt blikk for hverdagens utfordringer.

21 november

Pippi feirer jul

Knallsuksessen fra Chat Noir i Oslo legger ut på en etterlengtet Norgesturnè!

Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusemynte Efraimsdatter Langstrømpe, eller ganske enkelt Pippi, er i full gang med juleforberedelsene. Men skal hun feire julen alene? Fru Prysselius vil ha Pippi på barnehjemmet i julen. Men Pippi vil ikke på noe barnehjem. Hun føler seg slett ikke ensom. Hun har jo både Herr Nilsson, apen sin, og Lille Gubben, hesten, og sannelig har det ikke flyttet inn en ny liten venn i veggen hennes. Dessuten kommer det sikkert noen på besøk. Blom og Dunder-Karlsson vil nok prøve å stjele litt julepenger og det er alltid morsomt å leke med politikonstablene Kling og Klang. Tommy og Annika må jo feire julen hjemme, men de vil gjerne være sammen med Pippi også. Kanskje de har en plan?

En ting er sikkert: Det skjer både morsomme, spennende og litt rare ting når Pippi feirer jul 

Regi: Bjørn Sæter

Scenografi: Per Olav Austdahl

Kostymer: Marianne Forsberg

Musikalsk arr: Arve Furset/Marius Podolski

Produsent: Victoria Productions AS

24 november

Klokkene kaller

Singsås damekor m/orkester ønsker å bringe litt ro og hjertevarme i ei ellers så travel førjulstid. 
Orkesteret består av Tore Reppe, Celios Barros, Erik Roll og Håvard Dahl.
Velkommen til en stemningsfull førjulskonsert i Singsås kirke.