Group 5 Shape Copy 6 Fill 1 Page 1 Group 11 Group 10 Group 2 Ekstern lenke Group 13 Combined Shape Group 12 Group 15 Group 15 Underside-Mal-2---liste Ekstern lenke Ekstern lenke Group 5 Group 4 Group Copy Page 1 Group 14 Copy 21 Shape Page 1 Lenke pil Fill 1 Group 4 MidtreGauldal_cmyk Group 2 > Page 1 Group 11 Group 9 Group 3 Group 3 Group 2 Group 10 Group 2 Shape Page 1 Group 2
26 august

Det skjer på Kulturhuset - Familiedag

Masse aktivitet hele dagen, kvelden og natta!

12.00 - 16.00 Grilling

12.00 - 16.00 Hoppeslott, tegnekrok m.m.

12.00 - 14.00 Marked (håndverk, gjenbruk, egenprodusert, Home parties m.m.)

13.00 - Kino: Emojifilmen

15.00 - Barnekonsert:Snurr-Musikkeriet

Ca 21.15 - Drive-In kino: Biler 3 (førpremiere)

Ca 23.30 - Drive-In kino: Logan Lucky

26 august

Markedslørdag

I forbindelse med "Det skjer på Støren" lørdag 26. august, så blir det en arrangert en god gammeldags Markedslørdag på Støren kulturhus.

Her er det mulig å leie seg bord og selge egenproduserte ting, home parties eller gjennbruk. Markedet holder åpen mellom kl 12.00 - 14.00. Bord leies for kr 100,- pr stk, og tildeling av bord foregår fra kl 11.00. Påmelding til frivilligsentralen på facebook eller sms 412 11 427.

26 august

Snurr-Musikkeriet

”Snurr-Musikkeriet tar onga på alvor (..) med masse humor og musikk med spor av både disco og Elvis!”

- Hva er det sengemonsteret under sengemonstersenga driver med på kvelden?

- Hva skal man gjøre med sure føtter?

- Hvem har stjålet trampolina og trompeten?

- Hva er en spradebass?

- Og hvilken pris vant Grisine Discogris?

- Hva foregår på kennelen til Kennel-Turid?

 

Dette får du svaret på Snurr-Musikkeriets finurlige konsert for barn i alderen ca. 2-9 år.

-        ”Snurr-Musikkeriet tar onga på alvor (..) med masse humor og musikk med spor av både disco og Elvis!”  

                                                           Tor Hammerø – Musikkanmelder

6 september

Tilbake til livet - Simen Almås

Hør foredraget som setter livet i perspektiv!
Som 13 åring (i 2007) ble Simen 49% brannskadd med store deler av kroppen 3. grads forbrent, og endte opp med å måtte ligge i koma i 12 dager. Det byr naturligvis på mange store utfordringer som ungdom, både fysisk og psykisk. Det å være «annerledes» og «svak» gjør mye med ditt eget selvbilde, selvtillit og rolle i det sosiale liv. For Simen var livet svart i 2-3 år før han kom seg videre. Raskt etter det dro han på politisk sommerleir på Utøya i 2011, og kom seg også overlevende fra den tragedien. Simen har opplevd to meget store utfordringer, hvordan har han egentlig taklet disse utfordringene? 

Simen Almås er kun 22 år gammel, og er en ungdommen kan relatere segtil. Han har opplevd mange utfordringer i livet. Gjennom det han har opplevd kan han virkelig sette ting i perspektiv. Det er mange ungdommer og unge voksne som sliter med eget selvbilde, det gjorde også Simen da han våknet opp etter 12 dager i koma etter sin brannskade og store arr over hele kroppen. Han forteller om de verktøyene han har tatt i bruk for å snu noe negativt til noe positivt, og for å skape et positivt selvbilde. Formålet med foredraget er nettopp dette, at de som hører foredraget får noen tips fra Simen om hvordan å takle utfordringer og hvordan skape et positiv selvbilde / syn på livet.

Grupper fra 5 personer får GRATIS inngang ved å melde seg på til post@storenkulturhus.no innen mandag 4. september.

Arrangementet er et samarbeid mellom Støren kulturhus, Enhet for Helse og familie, Støren Ungdomskole og Midtre Gauldal Frivilligsentral.

29 september

Cecilie Eide

Med Cecilies tidligere utgivelser som bakteppe presenterer hun nå ny musikk og nye tekster.

Disse er innspilt i nye omgivelser på Sørgården Studio (Ler), med Per Borten som produsent og Håvard Soknes som tekniker/mikser.

Her er Cecilies egen beskrivelse av det musikalske og kunstneriske innhold: "Albumet har fått et variert uttrykk, med låter som spenner fra rolige og sarte tema, til et mer tøffere preg. Det er energisk og lidenskapelig, hvor alle instrumenter har sin rolle i lydbildet."

Til denne konserten kommer Cecilie Eide med forsterket band og gjester!

Morten Krogstad Strand, gitar
Morten Knaplund, orgel
Magne-Olav Aarsand, piano
Jon Krogstad, kontrabass
Anders Stensås, trommer
Kim Ulriksen, perkusjon
Sindre Eide Eggen, gitar

14 oktober

Soul night med HANS

Velkommen til en helkveld med Hans Bollandsås.

Denne musikkfesten vil bli 3-delt, og Bollandsås lover også da omlag 3 timer med musikk, hvor en del er solo-akustisk, en del med trio, og siste del vil bli med fullt band.

Det blir blåserekke, det blir soul, det blir energi, det blir sart, det blir Soulmates, det blir vilt, det blir Hauka DeCorum, alt i alt- Det blir fest!

Det blir også urpremiere på en ny , norskspråklig låt denne kvelden.

Vel møtt.

http://hansmusic.no/

Vi rigger kultursalen med bord og stoler, med servering åpen til kl. 01.00!

Dørene åpner 20.00, musikken starter rundt 21.00.

19 oktober

Hyggekveld/temakveld i regi Mental helse

Hyggekveld/Temakveld i regi Verdensdagen. Tema i år " Noe å glede seg over" i regi Mental Helse. Underholdning, kaffe og kake, utlodning.

20 oktober

Bukkene Bruse på Badeland

De tre Bukkene Bruse skal som vanlig til seters for å gjøre seg fete, men på veien oppdager de et Badeland.

Victoria Productions AS presenterer -    Bukkene Bruse på Badeland

De tre Bukkene Bruse skal som vanlig til seters for å gjøre seg fete, men på veien oppdager de et Badeland. Hva er nå dette for noe rart? Kanskje det er noe morsomt og spennende? Dette må prøves.

Morsomt er det og det blir sannelig spennende også, for Trollet har blitt lei av å sitte under brua å vente. Og når det kommer Troll til Badeland, blir det både spennende og vått!

Eventyret om Bukkene Bruse på Badeland har, som seg hør og bør, vært en eventyrlig suksess i dukketeaterversjon. Men nå kommer en splitter ny produksjon av denne moderne klassikeren for barn til Kulturhuset.

 

NB! Fare for Troll...

 

Etter forestillingen kan alle som har lyst få møte Bukkene Bruse – og de som tør – Trollet!

Varighet ca. 45 minutter

 

Dramatisering – Tine Thomassen

Regi – Bjørn Sæter

Musikk – Marius Podolski

Scenografi – Per Olav Austdahl

Produsent – Victoria Productions AS

4 november

Ingrid Bjørnov - Steinway to Heaven

Høsten 2017 er pianistinnen Ingrid Bjørnov tilbake med ny soloforestilling.

Med støttestrømper, løsvipper og oppstemt flygel inviterer hun denne gang til klassisk himmelferd.

Bjørnovs femte.

Her er det bare å legge håret.

16 november

Bærre Bjarne - Bjarne Brøndbo

Bjarne Brøndbo er en artist med et stort repertoar, noe han får vist til sitt fulle i Bærre Bjarne - et musikalsk stand-up show fylt med sang og verbale krumspring.

Det blir garantert mye allsang og latter når Bjarne tar for seg temaer som barn, oppvekst, turnélivet, sosiale medier, teknologiens utvikling fra 70 tallet samt det å være pop stjerne i Norge - Alt pakket inn i et musikalsk teppe med DDEs folkekjære låter som Vinsjan På Kaia, Konfirmasjonsdressen, Som splintra speil, Det fine vi hadd sammen og mange, mange flere. Vi lover deg en helstøpt aften med "bærre" Bjarne! 

Pressen skriver:  Gjennom halvannen time holdt Brøndbo et driv som publikum var helt med på. Det var småprat og musikk, fortellinger fra eget liv, barndom og ungdomstid, og selvfølgelig innslag fra D.D.E. Trampeklapp, allsang, latterkick og beundring for formidlingsevnen, kan stå som oppsummering av et heidundrendes møte med energibunten Bjarne Brøndbo. 

Vi gjør oppmerksom på at det kan bli lagt ut inntil seks ekstrarader foran amfiet.

13 desember

Tenorane og Steffen Horn - "Så ha ei god jul, då!"

For sjuende året på rad turnerer Tenorane og Steffen Horn med konsertforestillingen ”Så ha ei god jul, då!”

I år har forestillingen blitt ytterligere skjerpet, og det til tross for at fjorårets mottagelse var strålende over hele landet.

"Som de begeistret"..."Det var så vakkert at vi fikk tårer i øynene" skrev Namdalsavisa. ”Glitrende julekonsert. Mens  Halden Arbeiderblad karakteriserte forestillingen som ”elegant og stilfull”. ”

Ord som ”humørfylt” og ”mektig” gikk igjen i anmeldelsene.

Og her ligger kan hende nøkkelen til suksessen: Tenorane tar julens mektige budskap på alvor, men hele tiden med et glimt i øyet.

Og de står i trygt plantet i sentrum av en god tradisjon: Få fenomen har inspirert komponister og tekstforfattere i så sterk grad som julen. Ja, det er ikke  overdrevet å si at selve juletradisjonen først og fremst blir formidlet og holdt levende gjennom toner og ord. Hva hadde julen vært uten sangene som hører til

I spennet mellom ”Så går vi rundt om en enebær busk” og Bachs ”Juleoratorium”, fra middelalderhymner over Puccini til Prøysen og Presley, puster Tenorane sølvstøv over alle oss som sårt trenger en pause i en travel førjulstid, en pause for glede og fred, meditasjon og løssluppen, leken latter. Alt pakket inn i lekre musikalske arrangement. 

Tenorane er i ferd med å etablere seg som en av landets fremste sangtrioer.

 

Gruppen består av Henrik Hundsnes, Ola Marius Ryan og Aasmund Kaldestad med den eminente Steffen Horn på piano. ”Han som får tangentene til å smile”.

Nå kaster de seg altså, med høyt humør, over kjente og mindre kjente julesanger, i håp om å bidra til å strø musikalsk, glitrende glede over julefeiringen.

For til sjuende og sist er vel humor å ta gleda på alvor?

 

Hjertelig velkomne.

Personvern og informasjon om cookies