Group 5 Shape Copy 6 Fill 1 Page 1 Group 11 Group 10 Group 2 Ekstern lenke Group 13 Combined Shape Group 12 Group 15 Group 15 Underside-Mal-2---liste Ekstern lenke Ekstern lenke Group 5 Group 4 Group Copy Page 1 Group 14 Copy 21 Shape Page 1 Lenke pil Fill 1 Group 4 MidtreGauldal_cmyk Group 2 > Page 1 Group 11 Group 9 Group 3 Group 3 Group 2 Group 10 Group 2 Shape Page 1 Group 2

TV-aksjonen 2022

TV-aksjonen NRK 2022 går til Leger Uten Grenser og DNDis arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest. I år går TV-aksjonen av stabelen 23. oktober.

Nyhet Publisert av Kjestin Kosberg , 18.10.22

TV-aksjon
Hovedkomiteen har ansvar for å klargjøre bøssene som benyttes under innsamlingen. Her er Svenn Ola Krognes, Bjørn Egil Enge og Sivert Moen i full jobb.

Akkurat nå venter millioner av mennesker på å bli behandlet av en lege. For mange står det om livet, men tilgang til helsehjelp er ingen selvfølge. Årets TV-aksjon skal gå til å forebygge og behandle sykdommer som rammer mennesker på tvers av landegrenser, uavhengig av etnisitet, seksuell orientering, religion, politisk ståsted, alder og kjønn. Drugs for Neglected Diseases Initative (DNDi) ble opprettet av Leger Uten Grenser og andre aktører i frustrasjon over dette i 2003. Siden da har de utviklet ni behandlinger mot dødelige sykdommer, og reddet millioner av liv.

TV-aksjonen Leger Uten Grenser skal gi medisinsk behandling til dem som trenger det mest. Sammen redder vi liv og ditt bidrag teller!

På vegne av TV-aksjonens hovedkomite i Midtre Gauldal kommer vi med en aldri så liten oppfordring til våre innbyggere. Vi håper nemlig at dere bidrar etter evne til årets innsamling på ettermiddagen søndag den 23.oktober.  Manger du kontanter kan du bruke Vipps. Er du ikke hjemme henger vi igjen en lapp på døra med Vipps nummer og anmodning om å bidra.

Årets aksjon vil bidra til at mange mennesker som ikke har de samme ressursene som oss kan få hjelp.

Næringslivet har allerede bidratt og har etter en ringerunde fra formannskapet fått samlet inn 67600 kr. Midtre Gauldal kommune har gitt 15000.  Bøssebærere kommer som nevt på søndag og det er grunnskoleelever  og foreldre som deltar.

 

På vegene av hovedkomiteen

Sivert Moen         Bjørn Egil Enge    Svenn Ola Krognes        Rita Sandmo        Trude Heggdal