Group 5 Shape Copy 6 Fill 1 Page 1 Group 11 Group 10 Group 2 Ekstern lenke Group 13 Combined Shape Group 12 Group 15 Group 15 Underside-Mal-2---liste Ekstern lenke Ekstern lenke Group 5 Group 4 Group Copy Page 1 Group 14 Copy 21 Shape Page 1 Lenke pil Fill 1 Group 4 MidtreGauldal_cmyk Group 2 > Page 1 Group 11 Group 9 Group 3 Group 3 Group 2 Group 10 Group 2 Shape Page 1 Group 2

Trøndersk Matfestival kommer til et sted veldig nær DEG!

I helga har lokalmatfestivalen flyttet ut på bygda, og i Midtre Gauldal samles lokalmatprodusentene for å by på smakfull mat og drikke produsert på råvarer hentet praktisk talt fra rett utenfor stuedøra.

Nyhet Publisert av Solveig Tofte , 06.08.21

Helge Storli
Helge Storli i Fumo AS fra Budalen steker burgere laget av saftig elgkjøtt. Ordfører Sivert Moen tok lunsjen her, og forsikrer om at det kan anbefales til flere!

Fredag og lørdag 6. og 7. august er lokalmatprodusentene som til sammen utgjør nettverket Mett i Gauldaln, samlet for å by på lokalt produserte matvarer, drikke og andre varer.

Fredag er det marked på Prestteigen mellom 12.00 og 19.00, og der finner du representanter fra Fumo AS i Budalen, Stornesset gård på Singsås, Røsbjørgvollen på Rognes, Hogna Brygg på Kotsøy, Gammeltunet Hanshus i Soknedal, samt kokebokforfatter og matblogger Berit Bordal Larsen.

Lørdag blir det marked i Enodd mellom 11.00 og 16.00. Hit kommer det i tillegg til lokalmatprodusentene, også en del lokale produsenter av andre varer.Sivert Moen

Hogna Brygg har åpent bryggeriutsalg i egne lokaler på Kotsøy, både fredag og lørdag fra 10.00 til 18.00.

Storbekkøya Museumsseter byr på kokegropstekt reinskjøtt og lokalt øl på fredag kveld, og på Gammeltunet Hanshus serveres det lokalmiddag lørdag kveld.

Mett i Gauldaln