Group 5 Shape Copy 6 Fill 1 Page 1 Group 11 Group 10 Group 2 Ekstern lenke Group 13 Combined Shape Group 12 Group 15 Group 15 Underside-Mal-2---liste Ekstern lenke Ekstern lenke Group 5 Group 4 Group Copy Page 1 Group 14 Copy 21 Shape Page 1 Lenke pil Fill 1 Group 4 MidtreGauldal_cmyk Group 2 > Page 1 Group 11 Group 9 Group 3 Group 3 Group 2 Group 10 Group 2 Shape Page 1 Group 2

Status koronasmitte i Midtre Gauldal tirsdag 5. mai kl. 11.00

153 testet – 6 positive – 4 ubesvart – 143 negative

Nyhet Publisert av Tore Wolden , 05.05.20

Hei!

Mitt navn er Simen Høklie Jonassen, og dette er mitt første innlegg som nylig tilsatt kommuneoverlege i Midtre Gauldal. Jeg er en 34 år gammel mann, opprinnelig fra Høvik, nå bosatt i Trondheim.

Dere har sikkert lest gjennom innleggene til Bjørn Lyngen at han nå har påbegynt sin permisjonsperiode og vil bli borte i 6 mnd, og at han har overlatt skuta til meg. Dette er en oppgave og et ansvar jeg tar meget seriøst, og selv om jeg må hoppe etter Wirkola, skal jeg gjøre mitt ytterste for å stille opp og fortsette det fine arbeidet Bjørn har lagt ned frem til i dag.

Det innebærer at jeg skal fortsette med slike oppdateringer som dette etter beste evne, men at det i den neste tiden også kan innebære at jeg må prioritere tiden min på andre arbeidsoppgaver, da alt enn så lenge er nytt og situasjonen fortsatt noe uforutsigbar.

Smittetallene er fortsatt uendret fra tidligere, og vi har ikke hatt nye smittetilfeller her på snaut 5 uker. Dette betyr at det arbeidet som legges ned av dere utenfor dette legekontoret på individnivå er ekstremt effektivt for å bekjempe pandemien, og det er en glede å skulle ta over roret når skuta er på rett kjøl. Slik skal vi fortsette å jobbe for å holde det, også her på legekontoret.

Jeg har blitt svært godt tatt i mot, og gleder meg til fortsettelsen!

 

Simen Høklie Jonassen
Kommuneoverlege