Group 5 Shape Copy 6 Fill 1 Page 1 Group 11 Group 10 Group 2 Ekstern lenke Group 13 Combined Shape Group 12 Group 15 Group 15 Underside-Mal-2---liste Ekstern lenke Ekstern lenke Group 5 Group 4 Group Copy Page 1 Group 14 Copy 21 Shape Page 1 Lenke pil Fill 1 Group 4 MidtreGauldal_cmyk Group 2 > Page 1 Group 11 Group 9 Group 3 Group 3 Group 2 Group 10 Group 2 Shape Page 1 Group 2

Oppdatering på koronasituasjonen 5. januar

Ukraina og Midtre Gauldal

informasjon / information / informatsiyi

8  nye positive Covid 19 tester i går den 4.1, og så langt i dag er det meldt om 2. Det betyr at oppstarten av barnehagene og skolene etter nyttår har gått rolig for seg med tanke på smitte.

Nyhet Publisert av Tore Wolden , 05.01.22

Logo

Det vaksineres for fullt i dag i Størenhallen, så ta gjerne turen dit! Neste vaksineringsdag er onsdag 11. januar. 

I går den 4.1 registrerte vi totalt 8 smittede. Så langt i dag den 5.1 har vi registrert 2 nye smittede med Covid 19 *

Skolene startet i går, og alle lærere og elever var oppfordret til å teste seg. Oppslutningen rundt dette var god, og vi registrerte totalt sett 1 smitta voksen og 1 ungdom. Det betyr at vi både ved oppstart av barnehagene og skolene etter nyttår, har registrert lite smitte.   

Antall PCR tester som er tatt i dag er 20.

Testing og vaksinering er svært viktige redskap for å hindre smittespredning og sykdom. Vaksinasjon beskytter godt mot alvorlig sykdom. Vaksinering av 1, 2 og 3. dose skjer i Størenhallen i dag og 11.1 både på drop in og via timebestilling helt fram til kl. 20.00.

* Vær obs på at vi teller antall smittede på en litt annen måte enn det VG/FHI gjør. Dels er forskjellen at VG/FHI ser på smittede etter hvor de er folkeregistrert, mens vi teller de som bor eller oppholder seg i kommunen. Dels er forskjellen at vi teller smitte én gang. Dvs tester du positivt på hurtigtest i dag rapporteres du sammen med dagens tall i morgen tidlig, og du telles ikke på nytt når du tar PCR i morgen som blir positiv på fredag.