Group 5 Shape Copy 6 Fill 1 Page 1 Group 11 Group 10 Group 2 Ekstern lenke Group 13 Combined Shape Group 12 Group 15 Group 15 Underside-Mal-2---liste Ekstern lenke Ekstern lenke Group 5 Group 4 Group Copy Page 1 Group 14 Copy 21 Shape Page 1 Lenke pil Fill 1 Group 4 MidtreGauldal_cmyk Group 2 > Page 1 Group 11 Group 9 Group 3 Group 3 Group 2 Group 10 Group 2 Shape Page 1 Group 2

Lyst til å bli lærer eller barnehagelærer?

Kom på infomøte på Støren barneskole 7. februar! Vi forteller om satsingen LæreriNord. Du kan ta utdanningen på deltid hvis det passer best, og gå ut i det som er en fin, utfordrende, givende og ikke minst viktig jobb.

Nyhet Publisert av Marthe Eid , 30.01.24

Illustrasjonsbilde av to barn på skole. Foto: Pixabay.com/klimkin
Illustrasjonsbilde av to barn på skole. Foto: Pixabay.com/klimkin

Kort om informasjonsmøtet:

  • Onsdag 7. februar
  • Kl. 18-20
  • Støren barneskole, på personalrommet
  • Gratis pizza og brus til alle

Meld deg på innen 6. februar: https://nettskjema.no/a/393709#/page/1

Noe for deg?

Dette er for alle som vurderer læreryrket i skole eller barnehage. Om du straks er ferdig på videregående skole, eller jobber i barnehage eller skole og lukter på mer utdanning. Kort sagt: Dette møtet er for alle som kan tenkes å være interessert i lærerutdanning og videreutdanning.

Kanskje synes du det er vanskelig å skulle kombinere jobb med mulig utdanning? Det er fullt mulig å ta utdanningen på deltid, slik at du skal greie å kombinere det med jobb og familieliv.

Meld deg på innen 6. februar: https://nettskjema.no/a/393709#/page/1

Plakat med opplysninger om infomøtet for Lærer i Nord-møtet.

Vi satser på lærere

Sammen med kommunene Rennebu og Holtålen, satser Midtre Gauldal kommune på utdanningsløpet LæreriNord hos Nord universitet.

Vi ønsker å få flere til å søke på utdanning innen skole og barnehage. Det trenger vi i åra framover!

Disse deltar:

På informasjonsmøtet deltar ansatte fra oppvekstsektoren i alle tre kommunene. Vi vil snakke om behovene vi har innen barnehage og skole, og intensivene vi har for å få flere til å ta eller fullføre utdanning.

Representanter fra Nord universitet vil fortelle om studietilbudet og mulighetene som finnes.

Velkommen skal du være!