Group 5 Shape Copy 6 Fill 1 Page 1 Group 11 Group 10 Group 2 Ekstern lenke Group 13 Combined Shape Group 12 Group 15 Group 15 Underside-Mal-2---liste Ekstern lenke Ekstern lenke Group 5 Group 4 Group Copy Page 1 Group 14 Copy 21 Shape Page 1 Lenke pil Fill 1 Group 4 MidtreGauldal_cmyk Group 2 > Page 1 Group 11 Group 9 Group 3 Group 3 Group 2 Group 10 Group 2 Shape Page 1 Group 2

Bli med og gå på tur!

Ønsker du å komme i litt bedre form, bedre balansen og styrken? Bonusen er det sosiale - det er trivelig å trimme i lag!

Nyhet Publisert av Marthe Eid , 15.09.23

Illustrasjonsbilde av en person som går tur i skogen. Foto: Unsplash.com/Jake Melara
Illustrasjonsbilde av en person som går tur i skogen. Foto: Unsplash.com/Jake Melara

Vi starter opp Gå-trimmen! Dette er et lavterskel tilbud for alle, uansett form. 

  • Oppstart er torsdag 21. september kl. 14-15
  • Møt opp på parkeringsplassen utenfor Midtre Gauldal sykehjem, på oversiden like ved Fredheimtunet

Passer for alle

Gå-trimmen har noen øvelser underveis som blant annet utfordrer balansen, og det er mulighet for litt intervalltrening i motbakker for de som ønsker en ekstra utfordring. 

Dette er et lavterskel tilbud for alle, uansett form og utgangspunkt. Det er bare å møte opp uten påmelding på forhånd. Det er Friskliv og mestring som står for dette tilbudet. 

Dette trenger du: 

Det er behagelig med løst og ledig tøy og gode sko tilpasset været. Når det er snø og is anbefaler vi at du bruker brodder eller sko med pigger. 

Ta kontakt hvis du lurer på noe: 

Er du i tvil om hva du tåler av aktivitet, kan du ta kontakt med fysioterapeut Tove Endalsvoll for å gjennomføre en helsesamtale før du blir med: