Midtre Gauldal - Kreativ og raus
Kommunesenteret Støren ligger ca. tre kvarters kjøring fra Trondheim langs E6, og er knutepunkt for Dovre- og Rørosbanen. Kommunen er rik på muligheter for allsidig friluftsliv. Gaula er en av landets beste lakseelver. I Forollhogna nasjonalpark og i seterdalene går natur- og kulturminneopplevelser hånd i hånd.
Alle skole- og barnehagebygg er modernisert de siste åra, og nye Gauldal skole- og kultursenter signaliserer kommunens satsing på bolyst i form av allsidige kulturtilbud og -opplevelser og gode forhold for oppvekst og utdanning.
Enhet for Pleie og omsorg i Midtre Gauldal kommune består av sykehjem med vaskeri og kjøkken/kantine, 4 bo og dagsenter, hjemmesykepleie, hjemmehjelpstjeneste og 3 avdelinger for funksjonshemmede. Midtre Gauldal sykehjem er sertifisert som livsgledehjem. De som ansettes i enheten skal ha fokus på de individuelle psykososiale behovene til brukerne gjennom systematisk livsgledearbeid.
Midtre Gauldal kommune søker nå
Variert arbeidstid, noe arbeid i helg må påregnes.
Ansvar og arbeidsoppgaver
- Tilberede normalkost og spesialkost
- Arbeide for et godt mattilbud for pasientene
- Arbeide i tråd med lovpålagte kvalitetsstandarder og enhetens egne retningslinjer og rutiner
Kvalifikasjoner
- Det er ønskelig med fagutdanning som kokk, gjerne institusjonskokk, og at du har erfaring og interesse for faget
- I tillegg er det behov for kjøkkenassistenter, helst med erfaring fra lignende arbeid. Andre søkere vil også kunne komme i betraktning, etter individuell vurdering
- Det er ønskelig med erfaring fra storhusholdning
- Faglig sterk, god matvarekunnskap
- Det kreves at den som ansettes behersker norsk, skriftlig og muntlig, for forsvarlig yrkesutøvelse
- Personlig egnethet vil bli vektlagt
Personlige egenskaper:
- Glad i å lage mat
- Faglig interessert
- Nøyaktig, ansvarsbevisst
- Arbeide systematisk i et hektisk miljø
- Er fleksibel i forhold til arbeidstid
- Er punktlig og ansvarsbevisst
- Har godt humør, og bidrar til et godt arbeidsmiljø
Øvrig informasjon:
Ansettelse skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Medlemskap i god, offentlig pensjonsordning (KLP/STP).
Henvendelser rettes til kjøkkenleder Lise Robudal på tlf. 72 40 31 88 / 99 01 74 33
Tiltredelse etter avtale
.