Group 5 Shape Copy 6 Fill 1 Page 1 Group 11 Group 10 Group 2 Ekstern lenke Group 13 Combined Shape Group 12 Group 15 Group 15 Underside-Mal-2---liste Ekstern lenke Ekstern lenke Group 5 Group 4 Group Copy Page 1 Group 14 Copy 21 Shape Page 1 Lenke pil Fill 1 Group 4 MidtreGauldal_cmyk Group 2 > Page 1 Group 11 Group 9 Group 3 Group 3 Group 2 Group 10 Group 2 Shape Page 1 Group 2

Tenorane og Steffen Horn - "Så ha ei god jul, då!"

Hva skjer Publisert av Kosberg , 21.08.17

Dato: 13. des 2017 Sted:
Støren kulturhus - kultursalen
Tidspunkt: 19.00 Pris:
345 kr
Kjøp billett
Ansvarlig:
Støren kulturhus
Tenorane og Steffen Horn

For sjuende året på rad turnerer Tenorane og Steffen Horn med konsertforestillingen ”Så ha ei god jul, då!”

I år har forestillingen blitt ytterligere skjerpet, og det til tross for at fjorårets mottagelse var strålende over hele landet.

"Som de begeistret"..."Det var så vakkert at vi fikk tårer i øynene" skrev Namdalsavisa. ”Glitrende julekonsert. Mens  Halden Arbeiderblad karakteriserte forestillingen som ”elegant og stilfull”. ”

Ord som ”humørfylt” og ”mektig” gikk igjen i anmeldelsene.

Og her ligger kan hende nøkkelen til suksessen: Tenorane tar julens mektige budskap på alvor, men hele tiden med et glimt i øyet.

Og de står i trygt plantet i sentrum av en god tradisjon: Få fenomen har inspirert komponister og tekstforfattere i så sterk grad som julen. Ja, det er ikke  overdrevet å si at selve juletradisjonen først og fremst blir formidlet og holdt levende gjennom toner og ord. Hva hadde julen vært uten sangene som hører til

I spennet mellom ”Så går vi rundt om en enebær busk” og Bachs ”Juleoratorium”, fra middelalderhymner over Puccini til Prøysen og Presley, puster Tenorane sølvstøv over alle oss som sårt trenger en pause i en travel førjulstid, en pause for glede og fred, meditasjon og løssluppen, leken latter. Alt pakket inn i lekre musikalske arrangement. 

Tenorane er i ferd med å etablere seg som en av landets fremste sangtrioer.

 

Gruppen består av Henrik Hundsnes, Ola Marius Ryan og Aasmund Kaldestad med den eminente Steffen Horn på piano. ”Han som får tangentene til å smile”.

Nå kaster de seg altså, med høyt humør, over kjente og mindre kjente julesanger, i håp om å bidra til å strø musikalsk, glitrende glede over julefeiringen.

For til sjuende og sist er vel humor å ta gleda på alvor?

 

Hjertelig velkomne.