Gå til hovedinnhold
Våpenskjold
 Øk tekststørrelsen Minsk tekststørrelsen
Forsiden > Skip Navigation LinksLedige stillinger
Gå til hovedinnhold
Ledige stillingar  

Ledige stillinger

Midtre Gauldal kommune - med verdier for framtida

Gjennom en bærekraftig utvikling basert på kommunens verdier i form av natur, miljø og mennesker, skal vi sammen skape en attraktiv kommune for framtida.

Søke ledig stilling


Midtre Gauldal kommuene ønsker å motta alle søknader elektronisk og oppfordrer søkere til å benytte vårt elektroniske søknadsskjema. Kvittering på sendt søknad og referansenummer får du på skjemasiden når du har sendt.

NB! Det er VIKTIG at du fyller ut i feltene utdanning, praksis og kurs i skjemaet, slik at opplysningene blir registrert i søkerlistene våre. Det gjelder selv om du er ansatt, tidligere ansatt eller har søkt før.

Vitnemål og attester tas med til eventuelt intervju.

Meroffentlighet
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søker til stillingene kan bli offentliggjort selv om søker ikke ønsker å stå på den offentlige søkerlisten, jfr. Offl. §25. Ønske om konfidensiell behandling av søknaden må begrunnes.

Politiattest / Vandelsattest
Flere av stillingene krever at det leveres politiattest. På hjemmesiden til politiet kan du lese om politiattest/vandelsattest. Her finner du også et eget søknadsskjema.
Stillingkategori - info 
Tore Wolden , 13.01.2012 Tips en venn om denne siden via en e-post Tips en venn Registrer en elektronisk tilbakemelding Tilbakemelding Skriv ut denne siden Skriv ut
iconSøk etter stilling 
Søk 
Stillingkategori - rediger